Η Εταιρεία μας
Η Εταιρεία Λασκάρα Α.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1991 από τον κ. Οικονόμου Νικόλαο και την κ. Μπούσιου Βέρα στη Πρέβεζα , έχοντας σαν κύριο αντικείμενο τις ιχθυοκαλλιεργιες. Μάθετε Περισσότερα.
Η Εταιρεία Λασκάρα Α.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1991 από τον κ. Οικονόμου Νικόλαο και την κ. Μπούσιου Βέρα στη Πρέβεζα , έχοντας σαν κύριο αντικείμενο τις ιχθυοκαλλιεργιες. Μάθετε Περισσότερα.
Η Λασκάρα Α.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή τσιπούρας και λαυρακιού, και νέων ειδών καλλιέργειας, καθώς και στη διάθεση τους στην εσωτερική και ευρωπαϊκή αγορά. Μάθετε Περισσότερα.
Η μονάδα πάχυνσης της εταιρείας βρίσκεται στον Αμβρακικό κόλπο , στην περιοχή Λασκάρα, Αγίου Θωμά Πρέβεζας. Έχει δυναμικότητα περί τους 300 τόνους παραγωγής ετησίως. Μάθετε Περισσότερα.
Η Λασκάρα Α.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή τσιπούρας και λαυρακιού, και νέων ειδών καλλιέργειας, καθώς και στη διάθεση τους στην εσωτερική και ευρωπαϊκή αγορά. Επίσης εκτός από την παραγωγή της Εταιρείας, την εμπορία της συμπληρώνει μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών ελεύθερης αλιείας από τον Αμβρακικό Κόλπο. Η άριστη ποιότητα και η θρεπτική αξία των ψαριών της Λασκάρα Α.Ε. επιτυγχάνεται με καθημερινή παρακολούθηση της πορείας της παραγωγής από ειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει η Εταιρεία παρουσία του Ιχθυολόγου κ. Σάββα Γεωργιάδη. Ο γόνος προέρχεται από Ελληνικούς ιχθυογεννητικούς σταθμούς, όπου παράγεται κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες και αυστηρούς ελέγχους. Η πάχυνση των ιχθύων χρονικά αποτελεί το μεγαλύτερο διάστημα που μεσολαβεί από την δημιουργία του γόνου μέχρι την διάθεση του τελικού προϊόντος στην αγορά.
Η τσιπούρα είναι ένα ψάρι της οικογένειας των Σπαρίδων που απαντά στην Μεσόγειο και στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού. Μάθετε Περισσότερα.
Το λαβράκι είναι ψάρι της οικογένειας των Μορονίδων, που απαντάται στην Μεσόγειο και στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού. Μάθετε Περισσότερα.