Οι εγκαταστάσεις μας

Μονάδα Πάχυνσης

Η πάχυνση των ιχθύων χρονικά αποτελεί το μεγαλύτερο διάστημα που μεσολαβεί από την δημιουργία του γόνου μέχρι την διάθεση του τελικού προϊόντος στην αγορά Στην πλέον εξελιγμένη μονάδα πάχυνσης της Εταιρείας μεταφέρεται ο γόνος και τοποθετείται σε πλωτά κλουβιά.
Εδώ εκτρέφονται μέχρι να φτάσουν στο εμπορεύσιμο μέγεθος των 200gr και άνω. Οι ιχθυοτροφές οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη των ψαριών παρασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας ιχθυάλευρα και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και βιταμίνες.

Ο συνολικά απαιτούμενος χρόνος για να φτάσουν τα ψάρια σε εμπορεύσιμο μέγεθος είναι 16-20 μήνες μέσα στις μονάδες πάχυνσης. Στο διάστημα αυτό λαμβάνει χώρο μία ιδιαίτερα σχολαστική και πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής όπως τάισμα, αραιώσεις, αλλαγές διχτυών και αλιεύσεις, που σε συνδυασμό με την φροντίδα και το μεράκι των ανθρώπων της εταιρείας, συντελεί στην άριστη ποιότητα των παραγομένων προϊόντων. Η μονάδα πάχυνσης της Εταιρείας βρίσκεται στον Αμβρακικό κόλπο, στην περιοχή Λασκάρα Αγ. Θωμά Πρέβεζας και έχει δυναμικότητα περί τους 300 τόνους παραγωγής ετησίως.